Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic Fives Cincinnati - 70 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fives Cincinnati -70 Lukoil
Cod produs
RF1309GJ-IA
Out Of stock
Descriere
Alege un ulei hidraulic Fives Cincinnati -70 Lukoil - acum in oferta noastra! Doar folosind ulei hidraulic de inalta calitate, companiile pot fi sigure ca minimalizeaza consumul de energie si isi asigura cel mai scazut cost total cu lubrifiantii. Cresc intervalul de service, reduc uzura componentelor si maresc intervalul de inlocuire al acestora. In concluzie, cresc durata de viata a utilajelor! Un ulei hidraulic de calitate este cel mineral, folosit pentru uz general. Reteta utilizata pentru producerea lui face ca substanta sa-si pastreze caracteristicile o perioada lunga, chiar daca e intrebuintat intens.

Ofera-i echipamentului tau cele mai bune consumabile si el iti va oferi la schimb productivitate! Stim cat de complicata este, in schimb, alegerea unui lichid hidraulic, sunt multe aspecte de luat in calcul. E posibil sa nu cunosti exact cerintele utilajului tau in aceasta privinta si, in consecinta, habar sa nu ai ce lubrifiant sa comanzi. Te sfatuim sa contactezi consultantii nostri tehnici care iti pot oferi informatii ajutatoare in identificarea uleiului potrivit!

Ulei hidraulic Fives Cincinnati -70 Lukoil - opteaza pentru un consumabil de calitate!

Lichidul hidraulic trebuie sa fie compatibil cu toate materialele ce compun un sistem hidraulic, incluzand aici si finisarile. Sigilarile si garniturile sunt supuse partial sau total contactului cu el atunci cand sistemul functioneaza. Influenteaza aceste componente in masura in care le dilata sau le contracta. Este, in asemenea conditii, vital ca uleiul hidraulic sa fie compatibil cu aceste componente si de asemenea trebuie sa protejeze impotriva uzurii, a coroziunii, sa disipeze caldura, sa reduca frecarea si sa evite depunerea de impuritati.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Acest ulei hidraulic Fives Cincinnati -70 Lukoil se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura