Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru buldoexcavator JCB 4DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4DX
Cod produs
2WZ30LH4-RB
Out Of stock
Descriere
Am fost azi in vizita la sediul firmei tale, si am aruncat o privire prin garajul de utilaje! Iti spun sincer, daca n-as fi stiut ca intrebuintezi buldoexcavatorul la fel si fel de lucrari, as fi zis ca esti pasionat de colectionarea cupelor de excavare! Stiu exact care e piesa cu care iti vei intregi colectia - o cupa excavare 300mm JCB 4DX noua!

E disponibila pe stoc, asa ca nu trebuie decat sa suni la ACN Piese Utilaje! Vei fi preluat de unul din consultantii lor super-prietenosi care iti va oferi toate informatiile despre aceasta cupa, dar si despre alte piese de care poate ai nevoie! Au solutii si legat de montaj, iti pot oferi o programare la unul din atelierele partenere, au o retea nationala, deci sigur exista unul foarte aproape de tine!

La noi vei gasi orice piesa de care are nevoie utilajul tau! Iti oferim aceasta cupa excavare 300mm JCB 4DX la un pret imbatabil!
Este o componenta extrem de versatilita, practic este buna la toate! E nelipsita din peisajul santierelor de constructii, dar isi aduce aportul si cand vine vorba de muncile din ferme sau plantatii. Atat cupa cat si dintii sai sunt confectionate din acelasi tip de metal ultra-rezistent, fapt ce iti garanteaza ca te vei bucura de ea mult timp. Cele mai des-intalnite defecte se produc de obicei dupa o lunga perioada de exploatare, si constau in deformarea sau ruperea dintilor si a sistemului de ancorare.

Stim ca iti trebuie un accesoriu de calitate, asa ca nu mai sta pe ganduri! Alege cupa excavare 300mm JCB 4DX din oferta noastra!
Utilajele sunt pasiunea noastra, iar consultanta tehnica ce ti-o oferim va fi mereu gratuita! Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere solutii profesioniste pentru orice problema, in orice situatie!

Stim ca uneori nu-ti permiti un timp lung de asteptare! Partenerii nostri pe partea de curierat vin in intampinarea acestei nevoi - majoritatea comenzilor sunt livrate in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa excavare 300mm pentru buldoexcavator JCB 4DX te asteptam cu drag la sediul nostru!

In cazul cupei de excavare, montajul poate fi efectuat cu usurinta, nu e nevoie sa faci o vizita intr-un service specializat. Sistemul de cuplare manuala permite atasarea cupei la bratul excavatorului in doar cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura