Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare JCB 980/89989

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 980/89989
Cod produs
TFP2ADB6-RB
Out Of stock
Descriere
Adevaratii profesionisti au instrumente specifice pentru orice tip de lucrare! Atunci cand ai de facut excavari intr-o zona de mici dimensiuni, e important sa folosesti accesoriul potrivit. Cupa excavare JCB 980/89989 de 300mm te poate ajuta in astfel de situatii! Este „sora” mai mica a celei de 500mm, dar este la fel de rezistenta, si poate fi manevrata cu usurinta in spatii inguste!

O gasesti la furnizorul tau de incredere - ACN Piese Utilaje, desigur! Depozitul nostru este plin de piese originale si calitative, toate la preturi mega-avantajoase! Iar daca mai pui la socoteala faptul ca beneficiezi de livrare rapida si consultanta tehnica gratuita, este lesne de inteles de ce ai ales sa colaborezi doar cu noi!

Doteaza-ti utilajul cu un set de accesorii calitative! Comanda o cupa excavare JCB 980/89989 chiar acum!
Iti pot da seama ce face o cupa de excavare chiar daca nu stii nimic despre utilaje industriale - sapa, excaveaza, si incarca. Este o piesa cu foarte multe intrebuintari, ce-si are locul pe orice santier, dar e utila si la muncile agricole. Fabricata dintr-un metal deosebit de rezistent, ea iti va permite sa duci la bun sfarsit multe lucrari! De ce face parte din piesele de uzura? Exploatarea ei intensa ii va aduce sfarsitul. Stii si tu ca la un moment dat va ceda, vor aparea fisuri sau deformari la nivelul sistemului de ancorare sau la dintii cupei.

Cupa excavare JCB 980/89989 are o durabilitate dovedita si este buna la toate! Nu mai astepta, cere oferta de pret!
Tot ce ne dorim e sa sustinem succesul afacerii tale! Iti oferim o gama diversa de servicii pentru a satisface toate nevoile utilajelor tale! Consultantii nostri te pot ajuta cu identificarea pieselor si iti vor oferi expertiza tehnica gratuita!

Curierii cu care colaboram muta repede marfa din depozitul nostru la adresa ta! Cele mai multe comenzi sunt livrate clientilor in 24 de ore! Alternativ, poti ridica cupa excavare JCB 980/89989 direct de la sediul nostru!

Montajul cupei de excavare este usor de realizat, si nu necesita asistenta speciala. Gratie sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi fixata cu usurinta; aceasta se va atasa de bratul utilajului tau prin 2 bolti de cuplare.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti:
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura