Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 500mm pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
0AQ4UGOM-RB
Out Of stock
Descriere
Nu trebuie sa-ti para rau, era normal sa se intample si asta la un moment dat! Foloseai aceeasi cupa de cativa ani, timp in care ai excavat si incarcat mii de tone cu ea, deci poti fi multumit de cat a rezistat! Tot ce trebuie sa faci acum este sa comanzi alta, dar tot de unde ai luat-o si pe asta veche! Avem pe site un pret excelent pentru o cupa excavare 500mm JCB 4CX noua!

Ma refer desigur la ACN Piese Utilaje, dar probabil stii deja asta! Colaborezi cu noi de ceva timp si stii ca aici gasesti cam orice piesa de care ai nevoie pentru utilajele tale! Livrarea este mereu rapida, iar consultantii nostri super-prietenosi iti ofera toate informatiile de care ai nevoie! Iar montajul nu e mai scump ca-n alte parti, trebuie doar sa ceri o programare intr-un atelier din reteaua lor nationala de parteneri!

Ofera-i utilajului tau o cupa excavare 500mm JCB 4CX si nici o lucrare nu va fi prea dificila!
Cupa de excavare este intrebuintata la o gama larga de sarcini, atat din domeniul agricol, cat si pe santiere. Te vei bucura sa afli ca este confectionata dintr-un metal rezistent si ca astfel poti fi sigur ca o vei putea folosi vreme indelungata. Insa ca in cazul oricarei piese de uzura, intr-un final tot vor aparea anumite defecte, cel mai adesea deformari sau fisuri ale dintilor si/sau ale sistemului de prindere.

Cupa excavare 500mm JCB 4CX este perfecta pentru a pune in valoare puterea utilajului tau, comand-o acum!
Tot ce ne dorim e sa sustinem succesul afacerii tale! Iti oferim o gama diversa de servicii pentru toate nevoile utilajelor tale! Consultantii nostri te pot ajuta cu identificarea pieselor si iti vor oferi consultanta tehnica gratuita!

Curierii cu care colaboram muta repede marfa din depozitul nostru la adresa ta! Cele mai multe comenzi sunt livrate clientilor in 24 de ore! Alternativ, poti ridica cupa excavare 500mm pentru buldoexcavator JCB 4CX direct de la sediul nostru!

Montajul cupei de excavare este usor de realizat si nu necesita asistenta speciala. Gratie sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi fixata cu usurinta; aceasta se va atasa de bratul utilajului tau prin 2 bolti de cuplare.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 500mm;
cupa este dotata cu 4 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
2 dinti centrali - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura