Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 86

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 86  JCB 86C-1
Cod produs
6SU4AGVC-RB
Out Of stock
Descriere
Cu totii devenim adulti la un moment dat, insa uneori e important sa nu uitam complet de copilul din noi. Tu stii asta cel mai bine, si una din pasiunile din copilarie ti-a dat o idee nebuna! Ai de gand sa stabilesti un nou record mondial pentru cel mai mare castel de nisip construit vreodata! E o sarcina mai grea decat pare, si sunt sigur ca aceasta cupa excavare 300mm JCB 86 iti va fi folositoare!

Chiar daca nisipul e fin si nu vei manevra cantitati imense, ai ales o cupa de cea mai buna calitate! Nici nu aveai de ales, intrucat asa sunt toate piesele furnizate de ACN Piese Utilaje! Si serviciile noastre sunt de top, livrarea este ultra-rapida, iar preturile mai mici decat oriunde in alta parte! Si chiar daca tu n-ai nevoie sa mergi in service pentru montaj, e bine de stiut ca ai aceasta optiune la dispozitie!

Pentru proiecte de proportii epice, ai nevoie de instrumente pe masura! Comanda cupa excavare 300mm JCB 86 chiar acum!
Cupa de excavare este un accesoriu super-versatil, deci probabil iti va fi folositoare si pe viitor! Ea este in general folosita la excavari si sapaturi, atat in constructii, cat si in agricultura! Va face fata cu brio muntilor de nisip, dar poate manevra la fel de bine si materiale mai dure, pentru ca este fabricata dintr-un metal rezistent. Este o piesa de uzura, dintii si sistemul de ancorare sunt componentele ce vor fi afectate de socuri mecanice, insa pana a ajunge acolo te vei bucura de ea mult timp!

Aceasta cupa de excavare poate fi montata pe diverse tipuri de excavatoare, inclusiv modelul JCB 86C-1.
Recordurile de performanta au o reteta simpla! Cupa excavare 300mm JCB 86 este ingredientul secret, iar noi ti-o oferim cu drag!
Utilajele sunt pasiunea noastra, iar consultanta tehnica ce ti-o oferim va fi mereu gratuita! Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere solutii profesioniste pentru orice problema, in orice situatie!

Stim ca uneori nu-ti permiti un timp lung de asteptare! Partenerii nostri pe partea de curierat vin in intampinarea acestei nevoi - majoritatea comenzilor sunt livrate in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 86 te asteptam cu drag la sediul nostru!

In cazul cupei de excavare, montajul poate fi efectuat cu usurinta, nu e nevoie sa faci o vizita intr-un service specializat. Sistemul de cuplare manuala permite atasarea cupei la bratul excavatorului in doar cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura