Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 90  JCB 90Z-1
Cod produs
HZFEVY4A-RB
Out Of stock
Descriere
Planul tau de a-ti imprejmui curtea cu arbori ornamentali suna bine, cred ca o sa arate foarte frumos! Desigur, va trebui sa astepti cativa ani pana puietii vor ajunge la o inaltime considerabila. Cum? Vrei sa transplantezi arbori maturi si sa-i plantezi in gropi gata facute? E o idee si mai buna, iar excavatorul tau e perfect pentru asta! Iti lipseste doar accesoriul potrivit, o cupa excavare 300mm JCB 90 s-ar potrivi de minune!

La ACN Piese Utilaje gasesti aceasta piesa pe stoc, si gratie serviciului de livrare rapida o poti avea chiar maine! Consultantii super-prietenosi te vor ajuta sa plasezi comanda, si iti vor spune tot ce trebuie stiut despre aceasta cupa! Salveza numarul in memoria telefonului, sunt sigur ca vei mai apela la ei si pentru alte nevoi ale utilajului tau!

Proiectele tale sunt importante pentru noi! Iti oferim aceasta cupa excavare 300mm JCB 90 la un pret imbatabil!
Trebuie sa stii ca aceasta cupa de excavare este utila la o multime de treburi, poate unele la care nici nu te-ai gandit! Indiferent ca vorbim de sectorul agricol sau de santierele de constructii, ea este capabila sa sape, sa excaveze, si sa manevreze tot ce-i ceri! Metalul super-rezistent din care este confectionata iti va asigura o perioada de exploatare indelungata. Totusi, intr-un final, uzura va lasa urme; coliziunea repetata cu corpuri dure va duce la deformarea sau ruperea dintilor, si a elementelor din cadrul sistemului de prindere.

Aceasta cupa de excavare poate fi montata pe diverse tipuri de excavatoare, inclusiv modelul JCB 90Z-1.
Cauti cel mai util accesoriu pentru punerea in practica a planurilor tale? Cupa excavare 300mm JCB 90 este exact ceea ce-ti trebuie!
Suntem o echipa de experti in domeniul utilajelor industriale! Consultanta tehnica ce ti-o oferim este gratuita, intrucat vrem sa iei cele mai bune decizii pentru utilajul tau, si sa fi pe deplin multumit de achizitiile facute! Contacteaza-ne si hai sa vorbim despre nevoile afacerii tale!

Colaboram cu cei mai rapizi curieri, iar piesele comandate vor ajunge la tine in timp record! Astfel, marea majoritate a comenzilor sunt inmanate clientilor in 24 de ore! De asemenea, esti oricand binevenit sa ridici cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 90 direct de la sediul nostru!

In mod normal recomandam ca toate piesele sa fie montate intr-un service specializat, insa pentru cupa de excavare acest lucru nu este necesar. Multumita sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi atasata cu usurinta la bratul excavatorului, iar intreaga operatiune dureaza cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura