Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 85 JCB 85Z-1
Cod produs
ZRMGOCPB-RB
Out Of stock
Descriere
Cauti comoara ingropata de pirati pe insula acum 300 de ani? OK, ce pot sa zic, esti cam ciudat! Stiu ca esti incapatanat, nu vei avea liniste pana nu vei rascoli toata plaja in cautare de cufare cu aur si bijuterii! Insa inainte de a pune excavatorul la treaba, trebuie sa-i comanzi accesoriul potrivit - o cupa excavare 300mm JCB 85 de cea mai buna calitate!

Daca vrei sa o ai cat mai rapid, nu ai la dispozitie decat o singura varianta - ACN Piese Utilaje! Nu doar ca vei avea comanda chiar maine, dar vei beneficia si de un pret super-avantajos! Consultantii nostri sunt foarte amabili si iti vor oferi cu drag toate informatiile despre piesa comandata! Nu le spune ce planuri ai, poate trimit echipajul lor de service mobil sa gaseasca comoara inaintea ta!

In timp ce tu visezi la diamante si giuvaiere, excavatorul tau are alte ganduri - isi doreste o cupa excavare 300mm JCB 85 nou-nouta!
Ce-i drept, cupa de excavare este o adevarata comoara pentru utilajul tau! Nu toata lumea are planuri asa fanteziste ca tine, majoritatea clientilor nostri folosesc aceasta componenta in constructii sau in domeniul agricol! Gratie metalului dur din care este confectionata, cupa poate fi folosita nu doar la sapatul solului, dar si la manevrat sau incarcat pietris si deseuri. O vei putea folosi mult si bine pana cand uzura isi va spune cuvantul!

Aceasta cupa de excavare poate fi montata pe diverse tipuri de excavatoare, inclusiv modelul JCB 85Z-1.

Profita de recomandarea expertilor in domeniu! Alege cupa excavare 300mm JCB 85 din oferta noastra!
Utilajele sunt pasiunea noastra, iar consultanta tehnica ce ti-o oferim va fi mereu gratuita! Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere solutii profesioniste pentru orice problema, in orice situatie!

Stim ca uneori nu-ti permiti un timp lung de asteptare! Partenerii nostri pe partea de curierat vin in intampinarea acestei nevoi - majoritatea comenzilor sunt livrate in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 85 te asteptam cu drag la sediul nostru!

In cazul cupei de excavare, montajul poate fi efectuat cu usurinta, nu e nevoie sa faci o vizita intr-un service specializat. Sistemul de cuplare manuala permite atasarea cupei la bratul excavatorului in doar cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura