Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru miniexcavator JCB 8060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8060
Cod produs
GB16SZLD-RB
Out Of stock
Descriere
Stiu, o sa sune super-ciudat, dar cupa excavare 300mm JCB 8060 poate fi un instrument terapeutic! Un renumit psiholog danez a inventat aceasta tehnica si aparent chiar functioneaza! Iata care sunt pasii: intai sapi o groapa in curtea ta sau in padure, poate fi oriunde; apoi te asezi langa groapa si faci o sedinta de meditatie in care vizualizezi cum arunci inauntru toate problemele, tot stresul, traumele emotionale; la sfarsit astupi la loc groapa si gata, asta e tot!

Echipa noastra nu-ti poate oferi consiliere psihologica, dar iti putem furniza piese originale, avem mii de piese calitative, inclusiv pentru utilajul tau! Nu vei suferi o psihoza asteptand comanda, intrucat livram piesele in 24 de ore! Si nu vei avea un atac de panica cand vezi factura, pentru ca avem cele mai atractive preturi de pe piata! Iar consultantii nostri super-prietenosi iti vor oferi solutii profesioniste pentru a te scapa de orice grija legat de utilajul tau!

Oricat de indraznete ar fi planurile tale, cupa excavare 300mm JCB 8060 te poate ajuta sa le duci la capat!
Rolul acestei piese este unul variat, ea putand fi intrebuintata la diverse sarcini precum excavari, sapaturi, incarcari. Cupa de excavare este nelipsita din dotarea utilajelor de pe santiere, dar este utila in egala masura si la muncile din domeniul agricol. Metalul ultra-rezistent din care este confectionata ii garanteaza o perioada de exploatare indelungata.
Uzura se va produce in timp, iar impactele cu corpuri dure pot duce la aparitia fisurilor sau deformarea dintilor si a sistemului de ancorare.

Cupa excavare 300mm JCB 8060 are un raport pret-calitate excelent! Plaseaza o comanda si descopera-i avantajele!
Suntem o echipa de experti in domeniul utilajelor industriale! Consultanta tehnica ce ti-o oferim este gratuita, intrucat vrem sa iei cele mai bune decizii pentru utilajul tau, si sa fi pe deplin multumit de achizitiile facute! Contacteaza-ne si hai sa vorbim despre nevoile afacerii tale!

Colaboram cu cei mai rapizi curieri, iar piesele comandate vor ajunge la tine in timp record! Astfel, marea majoritate a comenzilor sunt inmanate clientilor in 24 de ore! De asemenea, esti oricand binevenit sa ridici cupa excavare 300mm pentru miniexcavator JCB 8060 direct de la sediul nostru!

In mod normal recomandam ca toate piesele sa fie montate intr-un service specializat, insa pentru cupa de excavare acest lucru nu este necesar. Multumita sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi atasata cu usurinta la bratul excavatorului, iar intreaga operatiune dureaza cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti:
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205
Trimite mesaj
Din Gura in Gura