Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 65 65R-1
Cod produs
1WZV4O7X-RB
Out Of stock
Descriere
Cand e vorba de excavari, toata lumea apeleaza la tine pentru ca ai un utilaj super-performant! Ai agenda plina de programari, sunt atat de multe incat uneori trebuie sa mai si refuzi unii clienti. Pentru ca afacerea ta sa continue sa mearga ca pe roate, ai nevoie de o cupa excavare 300mm JCB 65 noua!

Cred ca cel mai bine ar fi sa profiti de oferta pe care ai primit-o de la ACN Piese Utilaje! Are principalele avantaje pe care le cauti - pret atractiv si livrare ultra-rapida! Consultanta tehnica este gratuita, asa ca poti discuta cu ei si despre alte piese de care au nevoie utilajele tale, cu siguranta iti vor sugera cele mai bune solutii!

Cand te suna clientii incontinuu, ai nevoie de un utilaj apt de performanta! Comanda cupa excavare 300mm JCB 65 chiar acum!
Principalul rol al acestei componente este excavarea solului, insa poate fi folosita fara probleme si la manevrat sau incarcat alte materiale. Este fabricata dintr-un metal super-rezistent, deci poate face fata impactelor si abraziunii cu corpuri dure, precum bolovani de piatra. Durata de exploatare a cupei va fi lunga, daca eviti sa o exploatezi neconform. Socurile mecanice pot sa produca deformari ale sistemului de ancorare sau ale dintilor.

Aceasta cupa de excavare poate fi montata pe diverse tipuri de excavatoare, inclusiv modelul JCB 65R-1.

Stim ce-ti doresti, avem in depozit piese perfecte pentru utilajul tau! Alege cupa excavare 300mm JCB 65 din oferta noastra!
Utilajele sunt pasiunea noastra, iar consultanta tehnica ce ti-o oferim va fi mereu gratuita! Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere solutii profesioniste pentru orice problema, in orice situatie!

Stim ca uneori nu-ti permiti un timp lung de asteptare! Partenerii nostri pe partea de curierat vin in intampinarea acestei nevoi - majoritatea comenzilor sunt livrate in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 65 te asteptam cu drag la sediul nostru!

In cazul cupei de excavare, montajul poate fi efectuat cu usurinta, nu e nevoie sa faci o vizita intr-un service specializat. Sistemul de cuplare manuala permite atasarea cupei la bratul excavatorului in doar cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura