Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru buldoexcavator JCB 3DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3DX
Cod produs
TY9I8NSL-RB
Out Of stock
Descriere
Sistemul de ancorare este deja subred, daca vei continua azi lucrarea risti sa se rupa de tot! Mai bine amana putin aceasta sarcina, pana cumperi una noua! Cum? Nu crezi ca poti face rost de o cupa excavare 300mm JCB 3DX prea curand? Ba da, cum sa nu! O poti avea chiar maine, iti zic eu de unde!

Am solutia perfecta pentru tine, ea se numeste ACN Piese Utilaje! Avem componenta pe care o cauti pe stoc, si poate fi livrata in 24 de ore, deci maine utilajul tau isi va putea relua activitatea! E bine de stiut ca tot noi te putem ajuta si cu montajul - chiar daca nu poti ajunge la un atelier, au ei un echipaj de service mobil care poate veni oriunde il chemi!

Rapiditatea cu care livram comenzile este doar unul din atuurile noastre! Comanda chiar acum o cupa excavare 300mm JCB 3DX noua!
Vei intalni cupe de excavare pe orice santier de constructii, insa este utila si la muncile agricole ce necesita sapaturi. E buna si atunci cand ai nevoie sa incarci pamant, pietris sau deseuri in remorca unui camion! Metalul super-rezistent din care este confectionata ii garanteaza o perioada de exploatare lunga, deci poti fi sigur ca te va ajuta la multe lucrari. Defectele tipice apar de obicei la dinti si/ sau la sistemul de prindere - sunt zonele cele mai expuse la deformari in urma impactelor cu corpuri dure.

Vrem sa beneficiezi la maxim de cupa excavare 300mm JCB 3DX si iti vom oferi toate informatiile despre cum s-o mentii ca noua!
Utilajele sunt pasiunea noastra, iar consultanta tehnica ce ti-o oferim va fi mereu gratuita! Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere solutii profesioniste pentru orice problema, in orice situatie!

Stim ca uneori nu-ti permiti un timp lung de asteptare! Partenerii nostri pe partea de curierat vin in intampinarea acestei nevoi - majoritatea comenzilor sunt livrate in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa excavare 300mm pentru buldoexcavator JCB 3DX te asteptam cu drag la sediul nostru!

In cazul cupei de excavare, montajul poate fi efectuat cu usurinta, nu e nevoie sa faci o vizita intr-un service specializat. Sistemul de cuplare manuala permite atasarea cupei la bratul excavatorului in doar cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura