Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 500mm pentru buldoexcavator JCB 3DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3DX
Cod produs
2E8IC1U9-RB
Out Of stock
Descriere
Mereu ai putut sa te bazezi pe utilajul tau, performantele sale stau la baza succesului de care se bucura compania ta! Daca vrei sa-i oferi un premiu pentru a-ti arata aprecierea, cel mai bine ar fi sa-i cumperi o cupa. Nu, nu de aia! El n-are ce face cu trofee, dar i-ar prinde tare bine o cupa excavare 500mm JCB 3DX noua!

E o investitie inteligenta, si nu te va costa mult! Asta doar daca o achizitionezi de la ACN Piese Utilaje, furnizorul tau de incredere! Piesele comandate sunt mai mereu pe stoc, livrarea are loc de pe o zi pe alta! Insa cel mai mult te bucura consultanta gratuita pe care o primesti, astfel stii mereu cum sa ai grija de piesele noi si sa profiti la maxim de ele!

Cupa excavare 500mm JCB 3DX este accesoriul perfect pentru utilajul tau, comand-o chiar acum!
Aceasta cupa de excavare este potrivita pentru o gama larga de intrebuintari, atat la muncile agricole, cat si pe santierele de constructii. Metalul rezistent din care este confectionata cupa ii garanteaza o fiabilitate remarcabila, iar tu te vei putea bucura de o perioada de exploatare indelungata. Ca orice piesa de uzura, defectele vor aparea treptat; partile cele mai expuse sunt dintii si sistemul de prindere, ele pot suferi deformari in urma socurilor mecanice.

Cu un partener de incredere, orice sarcina e mai usoara! Ofera-i utilajului tau o cupa excavare 500mm JCB 3DX originala!
Tot ce ne dorim e sa sustinem succesul afacerii tale! Iti oferim o gama diversa de servicii pentru toate nevoile utilajelor tale! Consultantii nostri te pot ajuta cu identificarea pieselor si iti vor oferi consultanta tehnica gratuita!

Curierii cu care colaboram muta repede marfa din depozitul nostru la adresa ta! Cele mai multe comenzi sunt livrate clientilor in 24 de ore! Alternativ, poti ridica cupa excavare 500mm pentru buldoexcavator JCB 3DX direct de la sediul nostru!

Montajul cupei de excavare este usor de realizat, si nu necesita asistenta speciala. Gratie sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi fixata cu usurinta; aceasta se va atasa de bratul utilajului tau prin 2 bolti de cuplare.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 500mm;
cupa este dotata cu 4 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
2 dinti centrali - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura