Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 500mm pentru buldoexcavator JCB 4DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4DX
Cod produs
E8S046MN-RB
Out Of stock
Descriere
Ajutorul reciproc este unul din principiile de baza ale oricarei prietenii. Te-ai oferit sa-ti ajuti unul din amicii din copilarie - isi construieste o casa noua si i-ai promis ca faci tu sapaturile acolo unde va fi turnata fundatia. Insa sistemul de prindere al cupei utilajului s-a rupt chiar de la prima incarcare!
Ca sa nu-ti dezamagesti prietenul, ai nevoie numaidecat de o cupa excavare 500mm JCB 4DX noua!

Stiu eu de unde poti face rost de una noua in cel mai scurt timp! Suna la numarul asta si unul din consultantii ACN Piese Utilaje te va ajuta! Probabil au piesa pe stoc, deci o poti avea chiar maine! E usor de montat, dar tine minte ca ei iti pot oferi oricand o programare la service intr-un atelier partener sau pot trimite catre tine echipajul lor mobil!

Cand munca e grea, ai nevoie de scule rezistente! Iti oferim aceasta cupa excavare 500mm JCB 4DX la un pret imbatabil!
Cupa de excavare e un fel de accesoriu universal, e buna la o multime de treburi! Metalul dur din care este confectionata o face perfecta atat pentru muncile campului, cat si la lucrarile de pe santiere!
Desi este fiabila si rezistenta, este totusi o piesa de uzura; asta inseamna ca dupa o lunga perioada de exploatare va trebui inlocuita, acest lucru este inevitabil. Cele mai intalnite defectiuni au de-a face cu ruperea si fisurarea dintilor, sau cu deteriorarea sistemului de prindere.

Cupa excavare 500mm JCB 4DX este un accesoriu indispensabil pentru al tau utilaj, comand-o acum!
Tot ce ne dorim e sa sustinem succesul afacerii tale! Iti oferim o gama diversa de servicii pentru toate nevoile utilajelor tale! Consultantii nostri te pot ajuta cu identificarea pieselor si iti vor oferi consultanta tehnica gratuita!

Curierii cu care colaboram muta repede marfa din depozitul nostru la adresa ta! Cele mai multe comenzi sunt livrate clientilor in 24 de ore! Alternativ, poti ridica cupa excavare 500mm pentru buldoexcavator JCB 4DX direct de la sediul nostru!

Montajul cupei de excavare este usor de realizat si nu necesita asistenta speciala. Gratie sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi fixata cu usurinta; aceasta se va atasa de bratul utilajului tau prin 2 bolti de cuplare.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 500mm;
cupa este dotata cu 4 dinti:
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
2 dinti centrali - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura