Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa taluz 1200mm pentru buldoexcavator JCB 4DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4DX
Cod produs
IYZQRSBD-RB
Out Of stock
Descriere
Cunosti expresia „timpul inseamna bani”, nu? Daca nu ai la indemana accesoriul potrivit, va dura mai mult sa finalizezi lucrarea si, implicit, poti pierde alte contracte, adica bani! Poti incarca pietrisul in remorca si folosind o cupa mai mica, dar vei pierde de 2 ori mai mult timp. Nu mai bine comanzi o cupa taluz 1200mm JCB 4DX din aia mare?

Stii exact unde o poti gasi - in depozitul furnizorului tau favorit, ACN Piese Utilaje! Iti place sa colaborezi cu noi, ti-am oferit mereu sfaturi utile si solutii profesioniste pentru problemele utilajelor tale! Piesele din oferta noastra sunt calitative, iar preturile sunt atat de mici incat spulbera concurenta! Cireasa de pe tort e ca avem un echipaj de service mobil gata sa te ajute in cele mai dificile situatii!

O sarcina de proportii mari necesita un instrument pe masura! Comanda o cupa taluz 1200mm JCB 4DX noua!
Principalul atu al cupei de taluzare este latimea sa, care-i permite sa ridice, sa manevreze si sa incarce volume mari de pamant sau materiale. Metalul rezistent din care este fabricata ii confera o durabilitate remarcabila, fapt ce se traduce intr-o perioada de exploatare indelungata. La sistemul de cuplare ai grija, socurile mecanice puternice pot duce la deformarea sau fisurarea bratelor de prindere.

Alege cupa taluz 1200mm JCB 4DX si utilajul tau va fi capabil sa termine in timp record orice lucrare!
Utilajele industriale sunt pasiunea noastra, si ne-ar placea sa devenim parteneri de incredere ai afacerii tale! Specialistii nostri sunt gata sa te ajute cu identificarea pieselor potrivite si sa-ti ofere informatii utile despre procedurile de montaj si mentenanta!

Gratie serviciului de curierat rapid, cele mai multe comenzi ajung la clienti in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa taluz 1200mm pentru buldoexcavator JCB 4DX chiar azi, te asteptam cu drag la sediul nostru!

Montajul cupei de taluz este o operatiune simpla, deci nu e nevoie sa duci utilajul la un atelier de service! Sistemul de cuplare rapida iti permite sa atasezi sau sa decuplezi cupa in doar 2 minute!

Specificatii tehnice

cuplare rapida;
latime lucru: 1200 mm;
fara dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura