Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa taluz 1200mm pentru buldoexcavator JCB 3DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3DX
Cod produs
RYO0U1VT-RB
Out Of stock
Descriere
Esti preocupat de protejarea naturii, iar spatiile verzi incarcate cu munti de gunoaie iti provoaca o tristete profunda! Tocmai de asta te-ai oferit sa acorzi un ajutor voluntarilor din cadrul unei organizatii ecologice! Tu n-o sa pui propriu-zis osul la treaba, dar vei aduce o contributie majora! Greul va fi dus de cupa taluz 1200mm JCB 3DX pe care tocmai ai achizitionat-o!

Ca mai intotdeauna, nu stiai exact de ce piesa ai nevoie, dar ai explicat situatia unui consultant ACN Piese Utilaje si el ti-a facut recomandarea perfecta! Ti-a furnizat toate informatiile despre piesa pe care ai comandat-o si despre cum sa profiti de ea la maxim. Iar cand ai vazut oferta nu ti-a venit sa crezi ca pretul poate fi atat de mic, cu mult sub ce-ti ofereau alti competitori!

Aceasta cupa taluz 1200mm JCB 3DX te va ajuta sa duci la bun sfarsit lucrari de amploare! Comand-o chiar acum!
Cupa de taluzare poate fi folosita la diverse operatiuni de manevrare sau incarcare, atat pe santiere dar si in domeniul agricol. Este capabila sa ridice si sa mute volume mari de materiale, iar durabilitatea ii este conferita de metalul rezistent din care este confectionata. Te vei bucura de o perioada de exploatare indelungata, trebuie doar sa ai grija la impactele cu obiecte dure; astfel pot aparea deformari ale sistemului de cuplare.

Ai de mutat munti de pamant, pietris, sau deseuri? Cupa taluz 1200mm JCB 3DX este instrumentul de care ai nevoie!
Utilajele industriale sunt pasiunea noastra, si ne-ar placea sa devenim parteneri de incredere ai afacerii tale! Specialistii nostri sunt gata sa te ajute cu identificarea pieselor potrivite si sa-ti ofere informatii utile despre procedurile de montaj si mentenanta!

Gratie serviciului de curierat rapid, cele mai multe comenzi ajung la clienti in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa taluz 1200mm pentru buldoexcavator JCB 3DX chiar azi, te asteptam cu drag la sediul nostru!

Montajul cupei de taluz este o operatiune simpla, deci nu e nevoie sa duci utilajul la un atelier de service! Sistemul de cuplare rapida iti permite sa atasezi sau sa decuplezi cupa in doar 2 minute!

Specificatii tehnice

cuplare rapida;
latime lucru: 1200 mm;
fara dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura