Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa taluz 1200mm pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
HX3ZWQOI-RB
Out Of stock
Descriere
Ai comandat 5 tone de pietris si ti-au fost livrate repede, dar ti-ai fi dorit sa nu le descarce fix in fata usii de la garaj! Acum angajatii tai nu au cum sa-si ridice sculele si echipamentul de protectie! In sinea ta te bucuri, de mult doreai sa testezi noua cupa taluz 1200mm JCB 3CX pe care ai cumparat-o! Hai sa vedem ce poate sa faca!

Ca de fiecare data, si acum ai fost placut impresionat de calitatea componentelor comandate de la ACN Piese Utilaje! La noi apelezi mereu cand ai probleme cu utilajele, gratie serviciului de consultanta tehnica gratuita obtii mereu cele mai bune solutii! Avem mii de piese pe stoc, astfel ca toate comenzile ajung foarte repede! Suntem cu adevarat profesionisti, iar tu apreciezi asta, te poti baza pe noi in orice situatie!

Avem un accesoriu perfect pentru utilajul tau! Iti oferim aceasta cupa taluz 1200mm JCB 3CX la un pret imbatabil!
Cupa de taluzare poate avea diverse intrebuintari, precum operatiuni de prelucrarea solului sau incarcare. Este utila in egala masura si in domeniul constructiilor, dar si la muncile agricole. Dimensiunea sa ii permite sa manevreze volume mari, iar metalul rezistent din care este fabricata ii asigura o durata de exploatare sporita. Nu se strica usor, insa poate avea de suferit daca este supusa la socuri mecanice puternice, in special la nivelul sistemului de prindere.

Vrei sa desparti munti de pietris la fel cum a despartit Moise marea? Cupa taluz 1200mm JCB 3CX este exact ce-ti trebuie!
Utilajele industriale sunt pasiunea noastra si ne-ar placea sa devenim parteneri de incredere ai afacerii tale! Specialistii nostri sunt gata sa te ajute cu identificarea pieselor potrivite si sa-ti ofere informatii utile despre procedurile de montaj si mentenanta!

Gratie serviciului de curierat rapid, cele mai multe comenzi ajung la clienti in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa taluz 1200mm pentru buldoexcavator JCB 3CX chiar azi, te asteptam cu drag la sediul nostru!

Montajul cupei de taluz este o operatiune simpla, deci nu e nevoie sa duci utilajul la un atelier de service! Sistemul de cuplare rapida iti permite sa atasezi sau sa decuplezi cupa in doar 2 minute!

Specificatii tehnice

cuplare rapida;
latime lucru: 1200 mm;
fara dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura