Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
VG6YSAF8-RB
Out Of stock
Descriere
Asa cum din trusa de scule nu-ti lipsesc chei si surubelnite de diferite dimensiuni, nici buldoexcavatorului tau nu trebuie sa-i lipseasca cupele potrivite! Stiu ce ti-ar trebui - una nici prea mica, nici prea mare, una de 300 mm cred ca ar fi ideala! Nu trebuie decat sa dai un telefon la noi si maine vei avea o cupa excavare 300mm JCB 3CX noua!

Nu are rost sa-ti pierzi timpul cautand cea mai buna oferta, stii deja ca la ACN Piese Utilaje avem cele mai mici preturi! Esti incantat de faptul ca primesti consultanta tehnica gratuita, sfaturile specialistilor nostri te ajuta in multe situatii. Si pe langa astea, iti venim in ajutor cand ai nevoie sa faci montajul rapid si nu gasesti nici un atelier de service disponibil.

Nu sunt bani aruncati pe apa sambetei, ci o investitie inteleapta! Comanda o cupa excavare 300mm JCB 3CX si nu vei regreta!
Cupa de excavare poate fi utila in multe situatii, atat la lucrari de constructii, cat si in domeniul agricol. Metalul din care este fabricata este deosebit de rezistent, poti fi sigur ca o vei folosi mult timp fara sa ai probleme.
Insa ca in cazul oricarei piese de uzura, in timp vor aparea defecte; cele mai des intalnite sunt deformarile suferite in urma socurilor mecanice, deteriorarea sistemului de prindere, si ruperea dintilor.

Alege cupa excavare 300mm JCB 3CX si iti promitem ca vei fi impresionat de fiabilitatea sa!
Utilajele sunt pasiunea noastra, iar consultanta tehnica ce ti-o oferim va fi mereu gratuita! Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere solutii profesioniste pentru orice problema, in orice situatie

Stim ca uneori nu-ti permiti un timp lung de asteptare! Partenerii nostri pe partea de curierat vin in intampinarea acestei nevoi - majoritatea comenzilor sunt livrate in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa excavare 300mm pentru buldoexcavator JCB 3CX te asteptam cu drag la sediul nostru!

In cazul cupei de excavare, montajul poate fi efectuat cu usurinta, nu e nevoie sa faci o vizita intr-un service specializat. Sistemul de cuplare manuala permite atasarea cupei la bratul excavatorului in doar cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura