Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 100 JCB 100C-1
Cod produs
CTKB2H3O-RB
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de unele lucruri, marimea conteaza, si „mai mare” nu inseamna totdeauna „mai bun”! Atunci cand ai de facut sapaturi sau excavari intr-un spatiu ingust, fara sa deranjezi prea mult zona dimprejur, iti trebuie un instrument de dimensiuni reduse. Cred ca stiu ce cauti, si am solutia perfecta! Cupa excavare 300mmj JCB 100 este ideala pentru o astfel de lucrare!

Ceea ce conteaza pentru tine este sa o poti avea cat mai repede, si la cel mai competitiv pret de pe piata! ACN Piese Utilaje este furnizorul care intruneste aceste conditii, iar colaborarea cu ei iti va aduce numai avantaje! Beneficiezi nu doar de piese originale si calitative, dar si de consultanta gratuita si optiuni in ceea ce priveste montajul! Asa ca nu mai astepta, suna-i chiar acum!

Vrei un accesoriu pe care sa stii ca te poti baza in orice situatie? Alege cupa excavare 300mm JCB 100 din oferta noastra!
Aceasta cupa de excavare are o versatilitiate remarcabila, fiind utila atat in domeniul agricol, cat si pe santierele de constructii. Este fabricata dintr-un metal rezistent, iar asta iti va oferi certitudinea ca o vei putea folosi o perioada lunga de timp. Insa ca in cazul oricarei piese de uzura, intr-un final tot vor aparea anumite defecte, cel mai adesea acestea vor consta in deformari sau fisuri ale dintilor si/sau ale sistemului de prindere.

Aceasta cupa de excavare poate fi montata pe diverse tipuri de excavatoare, inclusiv pe modelul JCB 100C-1.
Cand utilajul tau este echipat cu accesoriul potrivit, orice lucrare pare usoara! Comanda cupa excavare 300mm JCB 100 chiar acum!
Suntem o echipa de experti in domeniul utilajelor industriale! Consultanta tehnica ce ti-o oferim este gratuita, intrucat vrem sa iei cele mai bune decizii pentru utilajul tau, si sa fi pe deplin multumit de achizitiile facute! Contacteaza-ne si hai sa vorbim despre nevoile afacerii tale!

Colaboram cu cei mai rapizi curieri, iar piesele comandate vor ajunge la tine in timp record! Astfel, marea majoritate a comenzilor sunt inmanate clientilor in 24 de ore! De asemenea, esti oricand binevenit sa ridici cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 100 direct de la sediul nostru!

In mod normal recomandam ca toate piesele sa fie montate intr-un service specializat, insa pentru cupa de excavare acest lucru nu este necesar. Multumita sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi atasata cu usurinta la bratul excavatorului, iar intreaga operatiune dureaza cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura