Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 67

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 67 JCB 67C-1
Cod produs
8FBMDW4Y-RB
Out Of stock
Descriere
Am ascultat cu mare atentie tot ce mi-ai povestit! Vad ca esti pasionat de asta, si ca ai cercetat intens acest subiect! Insa trebuie sa fiu sincer cu tine, imi vine foarte greu sa cred ca sub livada ta este ingropat Sfantul Graal, celebrul artefact biblic! Daca asta vrei, fa-ti damblaua si apuca-te de sapaturi! Utilajul il ai deja, iti mai trebuie doar o cupa excavare 300mm JCB 67 noua!

Iti pot spune de unde poti face rost de ea rapid, iti va fi livrata chiar maine! Suna la ACN Piese Utilaje, unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile despre aceasta componenta. Nu mai e nevoie sa cauti si in alta parte, oferta de preturi credem ca este cea mai buna de pe piata! Iar cu montajul tot noi te putem ajuta, avem o retea nationala de atelierele partenere!

Daca sapaturile arheologice sunt pasiunea ta, noi avem exact ce-ti trebuie - o cupa excavare 300mm JCB 67 la pret excelent!
Stiam ca e o piesa versatila, insa nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi folosita la asa ceva! Dar da, cupa de excavare te poate ajuta sa cauti vestigii ale antichitatii! Poate manevra incarcaturi grele, majoritatea clientilor nostri o intrebuinteaza pe santiere sau la muncile agricole. Este confectionata dintr-un metal dur si rezistent, deci n-o sa ai probleme cu ea mult timp de acum incolo. Este o piesa de uzura, iar asta o vei constata in timp - dintii si sistemul de cuplare sunt elementele cel mai expuse deformarilor sau fisurilor.

Aceasta cupa de excavare poate fi montata pe diverse tipuri de excavatoare, inclusiv modelul JCB 67C-1.
Cupa excavare 300mm JCB 67 are o durabilitate recunoscuta, sigur nu te va lasa la greu! Comand-o chiar azi!
Utilajele sunt pasiunea noastra, iar consultanta tehnica ce ti-o oferim va fi mereu gratuita! Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere solutii profesioniste pentru orice problema, in orice situatie!

Stim ca uneori nu-ti permiti un timp lung de asteptare! Partenerii nostri pe partea de curierat vin in intampinarea acestei nevoi - majoritatea comenzilor sunt livrate in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa excavare 300mm pentru excavator JCB 67 te asteptam cu drag la sediul nostru!

In cazul cupei de excavare, montajul poate fi efectuat cu usurinta, nu e nevoie sa faci o vizita intr-un service specializat. Sistemul de cuplare manuala permite atasarea cupei la bratul excavatorului in doar cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura