Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 500mm pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
RLKQXBHI-RB
Out Of stock
Descriere
Stiu, e greu sa excavezi o piscina de 200 metri cubi cand ai o cupa cu dintii rupti! Insa trebuie sa te incadrezi in termen, clientul a stabilit deja programarea cu echipa care amenajeaza piscina! Am exact ce-ti trebuie, stiu unde gasesti o cupa excavare 500mm JCB 3CX la cel mai bun pret!

Stiu ca nu te intereseaza doar ca pretul sa fie avantajos, ai nevoie si ca livrarea sa fie prompta! Ia legatura cu noi - ACN Piese Utilaje, avem cel mai rapid serviciu de livrare si sigur gasesti piesa pe stoc! Avem mii de piese, inclusiv astfel de cupe solide, cu dinti rezistenti, perfecte pentru buldoexcavatorul tau! Daca suni chiar acum, curierul va prelua comanda azi si iti va fi livrata maine, deci poti sa fii in grafic cu lucrarea!

Orice intarziere are un cost! Daca ai nevoie de o cupa excavare 500mm JCB 3CX urgent, o gasesti in depozitul nostru!
Cupa de excavare poate fi folosita la diverse tipuri de lucrari, atat in constructii, cat si in domeniul agricol. Este confectionata dintr-un metal foarte rezistent, deci poti fi sigur ca va avea o perioada de exploatare indelungata. Intrucat este o piesa de uzura, poate suferi deteriorari in timp, precum deformari suferite in urma socurilor mecanice, ruperea dintilor, sau deteriorarea sistemului de prindere.

Fiabila si calitativa, cupa excavare 500mm JCB 3CX se potriveste ca o manusa pe bratul buldoexcavatorului tau!
Tot ce ne dorim e sa sustinem succesul afacerii tale! Iti oferim o gama diversa de servicii pentru toate nevoile utilajelor tale! Consultantii nostri te pot ajuta cu identificarea pieselor si iti vor oferi consultanta tehnica gratuita!

Curierii cu care colaboram muta repede marfa din depozitul nostru la adresa ta! Cele mai multe comenzi sunt livrate clientilor in 24 de ore! Alternativ, poti ridica cupa excavare 500mm pentru buldoexcavator JCB 3CX direct de la sediul nostru!

Montajul cupei de excavare este usor de realizat, si nu necesita asistenta speciala. Gratie sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi fixata cu usurinta; aceasta se va atasa de bratul utilajului tau prin 2 bolti de cuplare.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 500mm;
cupa este dotata cu 4 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
2 dinti centrali - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura