Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
ABJSMVQX-RB
Out Of stock
Descriere
Vrei ca utilajul tau sa fie pregatit pentru orice provocare, asa ca mereu optezi pentru cele mai calitative piese si accesorii! Te felicitam pentru faptul ca investesti constant in afacerea ta, asa fac adevaratii profesionisti! Un singur lucru lipseste din arsenalul buldoexcavatorului tau - o cupa excavare 300mm JCB 4CX noua!

Noi suntem ACN Piese Utilaje, si iti oferim cu drag aceasta componenta! O avem pe stoc, poate pleca chiar astazi catre tine si maine o vei avea! Suntem convinsi ca vei fi impresionat de durabilitatea sa, iar pretul extrem de atractiv o sa te dea pe spate! Nu trebuie decat sa ne suni, si impreuna vom pune bazele unei colaborari pe termen lung cu multe avantaje!

Este foarte utila in cele mai diverse situatii! Cupa excavare 300mm JCB 4CX nu trebuie sa lipseasca din dotarea utilajului tau!
Vei descoperi singur versatilitatea cupei de excavare, ea te poate ajuta sa sapi, sa incarci sau sa muti orice vei avea nevoie. Metalul dur din care este confectionata o face sa fie perfecta pentru lucrarile din domeniul constructiilor, dar o vei intalni punand osul la treaba si in agricultura!
Este solida si te va deservi mult timp, insa intr-un final vor aparea probleme. Cel mai adesea acestea vor fi deformari sau fisuri ale dintilor si/sau ale sistemului de ancorare.

Fiabila si calitativa, cupa excavare 300mm JCB 4CX va maximiza performantele buldoexcavatorului tau! Comand-o de indata!
Utilajele sunt pasiunea noastra, iar consultanta tehnica ce ti-o oferim va fi mereu gratuita! Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere solutii profesioniste pentru orice problema, in orice situatie!

Stim ca uneori nu-ti permiti un timp lung de asteptare! Partenerii nostri pe partea de curierat vin in intampinarea acestei nevoi - majoritatea comenzilor sunt livrate in 24 de ore! Iar daca vrei sa ridici personal cupa excavare 300mm pentru buldoexcavator JCB 4CX te asteptam cu drag la sediul nostru!

In cazul cupei de excavare, montajul poate fi efectuat cu usurinta, nu e nevoie sa faci o vizita intr-un service specializat. Sistemul de cuplare manuala permite atasarea cupei la bratul excavatorului in doar cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura