Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare JCB 980/90034

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 980/90034
Cod produs
BS7R605A-RB
Out Of stock
Descriere
Uita-te la el ce urat arata, este o imagine dezolanta! Unde ai mai vazut tu utilaj fara cupa de excavare? E ca o casa fara acoperis, adica total inutil! Nici nu stii cand te suna un client cu treburi urgente, dispus sa-ti ofere un pret bun ca sa-l ajuti cat mai repede!
Ce te faci, pierzi lucrarea? Mai bine intereseaza-te de unde poti obtine o cupa excavare JCB 980/90034 calitativa.

In depozitul nostru poti gasi cupa de care ai nevoie! Suntem ACN Piese Utilaje si am vrea sa devenim furnizorul tau de incredere! Utilajele industriale sunt pasiunea noastra, asa ca iti putem oferi piese de buna calitate si fiabile, insotite de consultanta tehnica de specialitate! Nu trebuie decat sa ne suni, vei descoperi o multitudine de avantaje si cele mai mici preturi de pe piata!

Un instrument durabil va garanta performanta utilajului tau! Comanda chiar acum o cupa excavare JCB 980/90034 noua!
Rolul acestei cupe e usor de intuit - este piesa care pune osul la treaba cand vine vorba de excavari si incarcari. Piesa ce ti-o oferim este fabricata dintr-un metal foarte rezistent, deci vei fi ferit de probleme. Dupa o serie lunga de lucrari finalizate cu succes, e posibl sa apara unele defectiuni. Cel mai adesea de vina sunt socurile mecanice - pot produce fisuri sau deformari ale dintilor si ale sistemului de prindere.

Mergi pe mana expertilor, alege o cupa excavare JCB 980/90034 solida si fiabila!
Tot ce ne dorim e sa sustinem succesul afacerii tale! Iti oferim o gama diversa de servicii pentru toate nevoile utilajelor tale! Consultantii nostri te pot ajuta cu identificarea pieselor si iti vor oferi consultanta tehnica gratuita!

Curierii cu care colaboram muta repede marfa din depozitul nostru la adresa ta! Cele mai multe comenzi sunt livrate clientilor in 24 de ore! Alternativ, poti ridica cupa excavare JCB 980/90034 direct de la sediul nostru!

Montajul cupei de excavare este usor de realizat, si nu necesita asistenta speciala. Gratie sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi fixata cu usurinta; aceasta se va atasa de bratul utilajului tau prin 2 bolti de cuplare.

Specificatii tehnice
cuplare manuala;
latime lucru 500mm;
cupa este dotata cu 4 dinti :
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
2 dinti centrali - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura