Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga Case 378312A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 378312A
Cod produs
4JABU8E5-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea planetara lunga Case 378312A este un produs nou, original Carraro, livrabil pe baza de comanda.
Poti comanda planetara lunga ca reper individual sau ca ansamblu planetar complet, impreuna cu:

Capul de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga Case 378312A - puternica, performanta si curajoasa! Nu trebuie sa mai cauti!

In oferta noastra gasesti piesa la un pret foarte avantajos. De asemenea, iti recomandam ca, odata cu planetara, sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara. Daca pastilele crucilor de planetara sunt deteriorate, schimbarea crucilor va asigura o reparatie de lunga durata.

Pentru informatii despre produsele si serviciile firmei, apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat. Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Mai mult, beneficiezi de consultanta gratuita la alegerea pieselor noi.

In plus, trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

O astfel de planetara lunga Case 378312A ramane in garantie timp de 6 luni, de la data achizitiei. Achizitioneaz-o fara grija!

Livram o asemenea planetara lunga Case 378312A in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Plata se face ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul la primire, inainte de a achita.
Daca preferi sa intri direct in posesia planetarei comandate, te asteptam de luni pana vineri, la sediul firmei, din apropierea Bucurestiului.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta planetara?
Iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua toate reparatiile necesare, la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid toate problemele tehnice pe care le intampini, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea fara intarziere. Te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru detalii!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura