Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga pentru buldoexcavator Komatsu WB150-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150-2
Cod produs
9RNQGV0B-M-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de planetara lunga Komatsu WB150-2 este un produs de calitate superioara, special conceput pentru a rezista chiar si in conditii de lucru grele. Mai mult, aceasta se poate monta si pe Komatsu WB150-2N, Komatsu WB150PS-2 si Komatsu WB150PS-2N fara probleme.

Planetara originala Carraro poate fi achizitionata individual sau ca ansamblu planetar complet, impreuna cu:

Capul de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga Komatsu WB150-2 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes!

In oferta noastra gasesti o astfel de piesa la un pret irezistibil! Pentru a beneficia de o reparatie completa si durabila, recomandam ca, odata cu planetara lunga, sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara. Iti sugeram sa verifici starea in care se afla pastilele crucilor de planetara si, daca acestea sunt deteriorate, sa schimbi si crucile.

Apeleaza cu incredere la personalul calificat al firmei, pentru a gasi rapid piesele de care ai nevoie!

Suntem la dispozitia ta daca ai intrebari despre produsele si serviciile noastre sau daca doresti asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor care te intereseaza, cu utilajul. Ne poti contacta folosind formularul de pe site sau prin apel la numerele de telefon afisate.

La alegerea produselor noi, iti oferim consultanta gratuita. De asemenea, iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici.

O asemenea planetara lunga pentru buldoexcavator Komatsu WB150-2 va ramane in garantie timp de 6 luni, de la momentul achizitiei. Certificatul sau de garantie vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livram planetara lunga in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Plata se face ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul la primire, inainte de a achita.

Pentru a ridica personal coletul cu aceasta planetara lunga Komatsu WB150-2 comandata, te asteptam de luni pana vineri, la sediul firmei, in apropierea Bucurestiului.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme planetara lunga?

Una dintre echipele de interventie mobila ale firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde poate efectua toate reparatiile necesare. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia eficient si rapid toate problemele tehnice pe care le intampini, in scurt timp de la solicitare.

Te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei, pentru informatii suplimentare despre acest serviciu!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura