Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Semiplanetara pentru buldoexcavator Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
HTJA80MK-M-CD
Out Of stock
Descriere
Semiplanetara Komatsu WB150 pe care ti-o recomandam este o piesa originala, asa ca reprezinta cea mai buna alegere atunci cand doresti sa schimbi capul de planetara vechi. Calitatea superioara si rezistenta sporita la socuri si uzura sunt caracteristicile care recomanda oricand acest produs. Pe piesele din depozitul nostru generos se asaza doar praful calitatii superioare. Asa ca orice ai alege din piesele pe care le detinem, stim sigur ca nu vei da gres. Toate componentele cu care alimentam depozitul sunt alese pe spranceana. Iar daca noi am fi posesori de utilaje, fii sigur ca si noi am alege aceleasi piese!

Produsele originale asigura o durata de exploatare mai lunga a utilajului tau si scad, in timp, costurile de mentenanta ale vehiculului. Fa pasul decisiv inspre a-ti schimba perspectiva. Piesele de top iti vor oferi o cu totul alta viziune. Odata cu ele vei avea si posibilitatea de a evolua, de a trece la urmatorul nivel. Te simti pregatit? Noi am pregatit aceasta componenta originala Carraro pentru tine! E miscarea pe care trebuie sa o faci. Noi iti suntem alaturi!

Semiplanetara Komatsu WB150 - piesa de care utilajul tau se va bucura mult timp!

O astfel de componenta asigura transmisia de putere intre crucea de planetara si transmisia finala. Furca de planetara reprezinta partea mai scurta a ansamblului planetar, capatul ce transmite cuplul spre pinioanele satelitare. Capatul danturat se monteaza intre pinioanele satelitare.

Serviciul nostru de consultanta te scoate din ceata!

Odata cu infiintarea firmei noastre s-au trasat si niste linii directoare de la care nu ne putem indeparta. Una dintre ele este reprezentata de ajutorul pe care il oferim clientilor nostri. La ce ar fi utile toate informatiile pe care le detinem daca nu am putea sa le punem si in slujba altora? Ne-am facut un scop din a-ti oferi consultanta gratuita, caci ne place teribil sa te stim impacat si cu piesa compatibila in buzunar!

Semiplanetara pentru buldoexcavator Komatsu WB150 pe care ti-o propunem nu vine la tine singura. Aceasta vine insotita de o garantie cu valabilitatea de 6 luni din momentul achizitiei.

Livram semiplanetara Komatsu WB150 in toate localitatile tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Totusi, de esti prin apropiere, te invitam pe la noi! Poti ridica produsul direct de la sediul firmei.

Montajul este un pas deosebit de important din viata unei piese de schimb. Apeleaza doar la specialisti atunci cand inlocuiesti piesele uzate. Doar astfel te poti asigura ca nu vei pierde investitia pe care tocmai ai facut-o!

Specificatii tehnice:

Lungimea axului: 165mm
Diametrul gaurii pentru crucea de planetara: 30mm
Distanta intre sigurantele de prindere a crucii: 80mm
Diametrul axului unde intra in fuzeta: 48mm
Diametrul axului in zona danturata: 46.5mm
Numar dinti: 13
Trimite mesaj
Din Gura in Gura