Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior punte spate Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150
Cod produs
01F5GHB4-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu este un moment prea placut, insa nu-ti fa griji! Te vom ajuta sa iesi din impas, caci avem pentru tine un pivot superior punte spate Komatsu WB150 nemaipomenit, care ii va reda utilajului tau mobilitatea, pentru mai multa siguranta si precizie in manevrare. Un produs original Carraro, fiabil si extrem de rezistent, pregatit sa faca fata solicitarii intense vreme indelungata. Este perfect compatibil si cu modelele Komatsu WB150AWS-2, Komatsu WB150AWS-2N si Komatsu WB150WSC-2.

Oricare ti-ar fi problema tehnica, vei gasi la noi cele mai eficiente remedii. Punem mare accent pe calitatea produselor noastre, iar prin serviciile pe care ti le oferim ne straduim sa acoperim toate aspectele necesare unei depanari eficiente. Te ajutam sa identifici piesele potrivite, incat sa te poti bucura de cele mai bune rezultate. Suna-ne!

Pivot superior punte spate Komatsu WB150 - pentru maxima eficienta!
Pivotul acesta se monteaza pe puntea din spate si joaca un rol important pentru mentinerea stabilitatii utilajului tau in timpul deplasarii. Preia socurile si impiedica jocurile in articulatia de directie, conferindu-ti un plus de siguranta, dar si mai multa precizie in manevrarea utilajului. Daca incepi sa resimti miscari suspecte de instabilitate a utilajului, e timpul sa inlocuiesti pivotii uzati. Nu neglija importanta montajului! Pentru o functionare corespunzatoare, cel mai bine este sa apelezi la un mecanic experimentat.

In momentele-cheie, un sfat potrivit te scoate la liman!
Stim ca uneori poate fi dificil sa gasesti rezolvarea problemelor tehnice. Nu-ti mai bate capul in cautarea solutiilor! Ai la dispozitie serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Cand nu reusesti sa deslusesti cauza defectiunii ori nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese sau daca ai ales piesele potrivite, contacteaza-ne! Specialistii nostri raspund prompt solicitarilor tale, identificand cele mai bune solutii. Poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau - contacteaza-ne!

Garantie
Comanda cu incredere, nu risti nimic! Ai pentru acest pivot superior punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB150 o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Factura si certificatul de garantie le regasesti in interiorul coletului. Pastreaza-le, sa fie acolo!

Livrare
Timpul e pretios, nu ti-l vom irosi. Vei primi acest pivot superior spate Komatsu WB150 in doi timpi si trei miscari! Plaseaza comanda online sau telefonic si ti-l expediem de indata, prin curier rapid. Iar daca esti prin apropiere si vrei sa ne cunoastem, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Montaj
Calitatea montajului influenteaza semnificativ performantele pieselor si, per ansamblu, functionarea utilajului tau. Nu-ti punem la indoiala priceperea dar, ca sa te bucuri din plin de investitia facuta, iti recomandam sa incredintezi unor profesionisti interventia tehnica. Un mecanic priceput, demn de toata increderea, poate fi uneori greu de gasit. Ne-am ocupat si de acest lucru pentru a-ti simplifica misiunea, asa ca, de ai nevoie de unul, anunta-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice
Diametru lagar - 45mm
Diametre= 60mm si 147mm
Inaltime lagar = 27mm
Inaltime totala = 73mm
4 gauri cu diametru de 16mm, la distanta de 62mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura