Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150
Cod produs
79YATPEI-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac spate Komatsu WB150 se afla deja in depozitul nostru! Asa incat, vom avea mereu clientii multumiti de timpul minim de asteptare. Buldoexcavatoarelor Komatsu WB150-2, Komatsu WB150-2N, Komatsu WB150AWS-2, Komatsu WB150AWS-2N, Komatsu WB150PS-2, Komatsu WB150PS-2N si Komatsu WB150WSC-2 le poti monta acest tip de rulment! Nu va exista in niciun moment riscul de a-ti rezerva surprize neplacute prematur. Acest lucru se datoreaza faptului ca vorbim de o componenta de origine, fabricata in atelierele Carraro.

La partea de montaj ar fi de adaugat cateva aspecte de care ar trebui sa tii seama. Aceste componente este mult mai bine sa le inlocuiesti in pereche. Pinionul de atac nu trebuie sa prezinte excentricitate fata de axa in timpul miscarii de rotatie. Niciun joc nu este permis. Iar pentru o ingrijire temeinica a componentelor de transmisie, nu uita de inlocuirea simeringului. Un simering nou-nout va reusi sa etanseze perfect puntea din spate la locul de intrare al pinionului de care am amintit mai sus.

Rulment pinion atac spate Komatsu WB150 - iti intretii utilajul cu o piesa de origine!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB150 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest rulment pinion atac spate Komatsu WB150 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura