Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Komatsu WB91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91
Cod produs
KBNCV0R3-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac spate Komatsu WB91 - l-ai gasit la noi pe site! Este exact ceea ce aveai nevoie ca sa iti poti urni buldoexcavatorul din loc. Exploatarea se va desfasura impecabil imediat ce ii montezi aceasta piesa remarcabila. Specialistii nostri iti recomanda acest model pentru rezistenta pe care o ofera! Daca detii unul dintre aceste buldoexcavatoare Komatsu WB91R-2, Komatsu WB91R-5 sau Komatsu WB91R-5E0, sa stii ca montarea acestui tip de rulment se face fara probleme!

Ca sa nu ai probleme exact acum cand ai facut rost de o componenta de calitate, ai grija si la partea de montaj. Alege cel mai bine sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Este o treaba serioasa! Ajuti la o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Iar daca tot faci o inlocuire a rulmentilor, inlocuieste si simeringul. El este cel care trebuie sa etanseze optim puntea din spate, exact la locul de intrare al pinionului de atac. Poti sa ne soliciti echipa de mecanici!

Rulment pinion atac spate Komatsu WB91 - fabricat fara cusur!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB91 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac spate Komatsu WB91 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura