Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140
Cod produs
70KCYGS2-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac spate Komatsu WB140 - o piesa de transmisie originala, fabricata de Carraro la standarde maxime de siguranta. Este eficienta si testata pentru a oferi compatibilitate 100%. Materialul rezistent din care este fabricata va face ca utilajul tau sa functioneze optim mult mai mult timp. Buldoexcavatoarelor Komatsu WB140-2, Komatsu WB140-2N, Komatsu WB140PS-2 si WB140PS-2N li se poate monta acest rulment. El este absolut compatibil cu acestea!

Nu stim siguri daca stii, dar mai bine iti spunem ca sa fim siguri ca faci alegerea corecta! Rulmentii se monteaza in pereche, cu scopul de a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Va fi nevoie sa inlocuiesti simeringul. El, doar daca este nou, va etansa puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Poti sa te bazezi pe noi pentru un montaj profesionist. Ia legatura cu noi telefonic sau in scris!

Rulment pinion atac spate Komatsu WB140 - solicita toate infotrmatiile despre el!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB140 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Acest rulment pinion atac spate Komatsu WB140 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura