Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140
Cod produs
WV4Z0A6K-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac fata Komatsu WB140 - cea mai tare afacere! Piesa este cea mai eficienta din aceasta categorie de componente! Acest lucru a fost dovedit in urma testelor la care a fost supusa inainte de lansarea pe piata. Specialistii recomanda cu incredere acest produs si noi ne incredem in sfaturile lor pentru ca stiu ce vorbesc. Nu uita, este o piesa originala Carraro! Monteaza rulmentul si pe buldoexcavatoarele Komatsu WB140-2, Komatsu WB140-2N, Komatsu WB140PS-2 si Komatsu WB140PS-2N din dotare!

Nu uita un aspect important. Acest tip de rulment se monteaza in pereche, pe principiul: unde-s doi puterea creste! Dar hai sa-ti detaliam un pic. Inlocuirea simultana favorizeaza miscarea de rotatie fara excentricitate a pinionului de atac. Recomandarea noastra este sa inlocuiesti rulmentii simultan! Simeringul ce asigura etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac trebuie inlocuit! Cere detalii suplimentare consultantilor nostri care iti stau la dispozitie in toate zilele lucratoare!

Rulment pinion atac fata Komatsu WB140 - eficienta si durabilitate!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB140 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac fata Komatsu WB140 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura