Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata Komatsu WA70-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA70-5
Cod produs
GV8C9N7B-IA
Out Of stock
Descriere
Merita sa investesti in piese originale pentru utilajul tau! In oferta noastra gasesti acest rulment pinion atac fata Komatsu WA70-5 de calitate pe care ne dorim sa ti-l prezentam. Ne dorim acest lucru pentru ca este un reper original, semnat de Carraro. Totul este la superlativ cand vine vorba de aceasta componenta. Isi va juca rolul foarte bine vreme indelungata. Incarcatorul frontal va avea doar de castigat de pe urma calitatilor tehnice ale acestei piese!

Monteaza acesti rulmenti impreuna. Montarea in pereche va ajuta la o miscare de rotatie optima a pinionului de atac. Miscarea acestuia trebuie sa nu aibe excentricitate sau joc fata de axa. Nu uita nici de simeringul care face etansarea puntii. La puntea din fata, acolo unde este locul de intrare al pinionului de atac, sa montezi un simering nou. Suntem aici pentru tine si ne poti contacta pentru consultanta tehnica sau pentru servicii de montaj!

Rulment pinion atac fata Komatsu WA70-5 - optiunea ideala pentru utilajul tau!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Acest rulment pinion atac punte fata pentru incarcator frontal Komatsu WA70-5 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest rulment pinion atac fata Komatsu WA70-5 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura