Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate Komatsu WA70-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA70-5
Cod produs
TP9ZCWO8-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac spate Komatsu WA70-5 - un element realizat la cel mai inalt standard al calitatii! Comanda-l acum pentru utilajul tau si lasa-l sa-si duca misiunea la capat. Sunt detalii care fac diferenta. Aceasta diferenta se vede in modul in care utilajul tau va functiona si va reusi sa tina piept solicitarilor si conditiilor grele la care il supui. Piesa Carraro, fabricata in Japonia, este cea mai buna alegere pentru incarcatorul tau frontal. Exploatarea sa o vei efectua in conditii de siguranta!

Ca sa beneficiezi de o utilizare indelungata, rulmentii ar fi bine sa fie montati in pereche. Pinionul de atac executa o miscare de rotatie. Aceasta miscare nu trebuie sa prezinte excentricitate sau joc fata de axa. Inlocuirea simeringului nu trebuie omisa. Trebuie sa fie etansat optim locul de intrare al pinionului de atac in puntea din spate! Daca vrei sa iti clarifici cu adevarat care este modalitatea prin care utilajul tau poate beneficia de asistenta potrivita, suna acum!

Rulment pinion atac spate Komatsu WA70-5 - pentru un utilaj mai eficient ca niciodata!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Rulment pinion atac punte spate pentru incarcator frontal Komatsu WA70-5 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest rulment pinion atac spate Komatsu WA70-5 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura