Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Komatsu WB93

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93
Cod produs
HRUDE68G-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac spate Komatsu WB93 - piesa miraculoasa! Carraro este producatorul de top care se ocupa de aceasta componenta perfecta! Este totodata disponibila aici la un pret deosebit de avantajos. Alegand aceasta piesa, adaugi utilajului tau mai multi ani de functionare optima. Piesa o primesti foarte repede pentru ca transportul ei dureaza o zi lucratoare indiferent de locatia ta. Monteaza rulmentul si pe buldoexcavatoarele Komatsu WB93R-2 si Komatsu WB93S-5, compatibilitatea este una sigura!

Sa faci montarea conform recomandarilor specialistilor. Te vei asigura ca interventia este una de calitate. Monteaza rulmentii in pereche. Acest tip de montare va avantaja miscarea de rotatie a pinionului de atac. Acesta trebuie sa aiba o miscare care sa nu prezinte excentricitate fata de axa. Nici jocul nu trebuie sa apara. Trebuie sa ai grija si la locul de intrare al pinionului de atac in puntea din spate. Simeringul care etanseaza trebuie sa fie inlocuit odata cu rulmentii.

Rulment pinion atac spate Komatsu WB93 - afla din oferta toate detaliile!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB93 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac spate Komatsu WB93 pe care il doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura