Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Volvo BL60B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60B
Cod produs
ESZP3R4V-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac spate Volvo BL60B se numara printre alegerile preferate ale clientilor nostri. Este un produs original, realizat de Carraro. Vei avea siguranta ca standardele de calitate respectate iti vor oferi un produs de exceptie. Posesorii de utilaje stiu ca nu trebuie sa amane inlocuirea rulmentului uzat. Va contribui la o functionare corecta si in parametri a utilajului. Pretul promotional se numara printre avantajele acestei achizitii!

Avem si specialisti pregatiti sa iti ofere cele mai bune si utile sfaturi. De exemplu, ei iti recomanda sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Acest lucru va aduce un avantaj miscarii de rotatie a pinionului de atac. Miscarea nu va prezenta in nicio clipa excentricitate fata de axa. Inlocuieste si simeringul odata cu rulmentii. Vei etansa cu cel nou puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Te asteapta o sumedenie de sfaturi utile si indicatii ce iti pot aduce echipamentul in cea mai buna forma!

Rulment pinion atac spate Volvo BL60B - comanda acest articol acum!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL60B este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac spate Volvo BL60B pe care il doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura