Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Volvo BL71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71
Cod produs
T37ND6WS-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac spate Volvo BL71 este fabricat de atelierele Carraro! In consecinta, te vei bucura de proprietatile extraordinare ale unei piese originale! In oferta noastra, costul ei este redus substantial! Vei avea calitate maxima la un pret mic. Investeste in piese originale, intretine-le corect si te vor tine ani multi! Poti plasa comanda chiar acum direct pe site! Rulmentul se va livra in aproximativ 24 de ore! Certificatul de garantie va insoti acest produs!

De obicei, acesti rulmenti sunt montati in pereche. Regula asta ajuta ca miscarea de rotatie a pinionului de atac sa nu aibe excentricitate fata de axa. Iar inlocuirea simeringului este necesara tot acum. Puntea din spate, la locul de intrare al pinionului de atac, va fi mai bine etansata cu un simering nou. Iti oferim piese de schimb de calitate superioara, livrate foarte repede! Dar mereu ne insotim produsele de servicii bine puse la punct! Apeleaza serviciul gratuit de consultanta!

Rulment pinion atac spate Volvo BL71 - prezinta calitatile pe care le doresti la o piesa!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac spate Volvo BL71 pe care il doresti!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura