Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Volvo BL71PLU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71PLUS
Cod produs
NRXMJPKU-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment pinion atac spate Volvo BL71PLUS se afla in oferta noastra la un pret special pe care nu trebuie sa il refuzi! Piesa originala, fabricata de Carraro, este exceptional executata! S-a folosit un material rezistent care ii va permite piesei sa ajute la functionarea optima a sistemului de transmisie. Crede-ne ca utilajul tau va rula perfect si va fi exploatat la maxim! Ai nevoie de un produs executat la standarde inalte si acesta este perfect, plus ca are si un pret foarte bun!

Specialistii care cunosc bine utilajele grele iti recomanda sa inlocuiesti simultan acesti rulmenti. Miscare de rotatie a pinionului de atac va fi avantajata. Nu va avea excentricitate fata de axa. Inlocuirea simeringului ce etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac este foarte corecta. Toate informatiile suplimentare de care ai nevoie iti sunt oferite de consilierii nostri tehnici. Daca utilajul tau prezinta probleme tehnice sau ai nevoie de ajutor la montare, solicita echipa noastra de mecanici.

Rulment pinion atac spate Volvo BL71PLUS - o piesa buna si originala!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71PLUS se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac spate Volvo BL71PLUS va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura