Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Volvo BL61PLU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61PLUS
Cod produs
J3MPVQZC-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment pinion atac spate Volvo BL61PLUS de care ai nevoie este aici! Pretul lui este imbatabil si te vom convinge sa il achizitionezi spunandu-ti ca este un produs original Carraro! Cand esti serios si respecti toate standardele de calitate si folosesti cele mai bune materiale, obtii perfectiune! Profita acum si comanda acest rulment eficient! Este realizat in Japonia din cel mai bun material. Comanda piesa si promitem cea mai rapida livrare! Vei gasi in colet si certificatul de garantie.

Rulmentul acesta prefera sa fe montat in pereche. Va fi avantajata miscarea de rotatie a pinionului de atac. Miscarea aceasta nu va avea excentricitate fata de axa si nici macar un strop de joc. Ce faci daca inlocuiesti simeringul? Vei obtine o etansare corecta a puntii din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi si noi iti oferim gratuit consultanta tehnica care sa te ajute sa faci alegeri inspirate pentru utilajul tau!

Rulment pinion atac spate Volvo BL61PLUS - clientii nostri il comanda cu incredere!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL61PLUS - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest rulment pinion atac spate Volvo BL61PLUS se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura