Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61
Cod produs
HZVCK0FW-IA
Out Of stock
Descriere
Alegerile pe care le faci conteaza in buna functionare a echipamentului tau! Alegand un rulment original Carraro, te asiguri ca oferi calitate superioara utilajului pe care il detii! Acest rulment pinion atac spate Volvo BL61 iti va aduce numai beneficii! Va ajuta eficient functionarea corecta a elementelor sistemului de transmisie. Piesa este realizata in ateliere de mecanica din Japonia. In alcatuirea piesei s-a folosit cel mai rezistent material. Solicita informatii despre oferta asistentilor nostri!

Rulmentii se monteaza cel mai corect in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac nu va prezenta excentricitate fata de axa daca faci acest lucru. O inlocuire a simeringului trebuie facuta odata cu cea a rulmentilor. Vei etansa optim puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Bineinteles ca pare foarte complicat, dar noi iti stam alaturi! Facem si minuni la o adica. Venim la tine si montam piesa cat ai zice peste! Trebuie doar sa ne spui unde te afli si iti trimitem cea mai buna echipa de mecanici.

Rulment pinion atac spate Volvo BL61 - acorda atentie acestei componente!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL61 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac spate Volvo BL61 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura