Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61, Volvo BL61 Plus
Cod produs
1BH8SLW5-A-BT
Out Of stock
Descriere
Acest simering pinion atac Volvo BL61 este o piesa super uzuala, extrem de bine cotata. O regasesti pe stocul nostru oricand, alaturi de multe alte simeringuri, pentru toate tipurile de utilaje agricole si de constructii! Magazinul nostru este suportul si asistentul tau tehnic cel mai dinamic, iar pe rafturile noastre vei gasi o selectie de piese super rezistente, fiabile si moderne!

Cand vine vorba de munca, timpul costa bani. De ce sa iti faci necazuri si sa stagnezi din punct de vedere profesional, cand noi suntem la un click distanta? Daca fiabilitatea si un pret accesibil sunt conditiile prioritare pentru afacerea ta, atunci lasa-te pe mana noastra. Vei vedea, in catalogul nostru virtual, o gama variata de componente de cea mai buna calitate!

Vrei un simering care etanseaza ermetic si isi face treaba bine? Atunci alege acest simering pinion atac Volvo BL61 si protejeaza-ti utilajul de umezeala si factori externi!
Rolul piesei este de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Atuul principal al simeringului este faptul ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre buldoexcavator si piesele echivalente. Este indicata si schimbarea bucsei totodata, pentru a te asigura ca reparatia este mai completa.

Nu ezita sa ne ceri ajutorul, fiindca raspundem gratuit si cu promptidine solicitarilor tale!
Sunt atatea motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu noi! Ce ai spune de inca unul? Fiecare componenta de pe website-ul nostru vine insotita de un suport tehnic gratuit si inegalabil! Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu noi: online (completand formularul de pe site), telefonic sau prin e-mail. Echipa noastra este pregatita sa te ajute asa cum stim noi mai bine: asigurandu-ne ca tu obtii solutia potrivita atat pentru utilajul - cat si pentru buzunarul tau. Ai incredere in cei mai buni si contacteaza-ne la nevoie!

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa acest simering pinion atac Volvo BL61 nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un simering pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL61 si esti sigur ca este perfect compatibil cu modelul tau, plaseaza o comanda aici. Poti sa inregistrezi cererea ta la telefon sau direct pe site-ul nostru, iar datele tale vor fi imediat prelucrate pentru expediere. Vei intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs!

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Asa vei avea certitudinea ca simeringul va avea o durata de viata longeviva si ca utilajul tau va functiona impecabil. Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. In cazul in care ti-ar placea sa obtii acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon), un material versatil, ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Se poate monta si pe modelul Volvo BL61 PLUS.

Codul produsului: 1BH8SLW5-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura