Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata buldoexcavator Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61
Cod produs
29JCNG6R-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac fata Volvo BL61 - piesa care da unda verde exploatarii utilajului tau. Buldoexcavatorul tau se va bucura din plin de calitatile acestui rulment original. Carraro ne asigura ca acest produs este foarte rezistent. A fost testat sa fie eficient vreme indelungata si sa faca fata uzurii. El se fabrica in Japonia din cel mai bun material. Poti si tu sa ceri oferta si sa descoperi detaliile. Rulmentul vine insotit de certificat de garantie valabil sase luni. Iti livram piesa foarte repede, doar 24 de ore face pana la tine!

Cele mai bune recomandari legate de montaj le afli de la noi, avem cei mai buni specialisti. Sa faci montarea rulmentilor in pereche! Astfel, te asiguri ca miscarea pinionului de atac nu va avea de suferit. Miscarea de rotatie a acestuia trebuie sa nu aiba excentricitate fata de axa. In cadrul acestei interventii este foarte benefic sa inlocuiesti simeringul. Cu unul nou vei putea etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Nu te lasam la greu, avem solutii tehnice optime pentru starea utilajului tau.

Rulment pinion atac fata Volvo BL61 - necesar in functionarea transmisiei!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Acest rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac fata Volvo BL61 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura