Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata buldoexcavator Volvo BL70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70
Cod produs
B9GPQF5A-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac fata Volvo BL70 este un articol pe care trebuie sa il achizitionezi acum! Stii cate motive ai sa-l alegi? In primul rand, ai un pret extrem de avantajos! In al doilea rand, ai un rulment original Carraro de maxima calitate si super-rezistenta! In al treilea rand, nu amani inlocuirea rulmentului uzat, vei cheltui enorm mai tarziu! Cine sa-ti mai asigure o functionare perfecta a componentelor sistemului de transmisie? In al patrulea rand, este perfect compatibil cu buldoexcavatorul tau!

Nu stim cat de informat esti, asadar ne facem datoria sa primesti cat mai multe detalii. Acesti rulmenti se monteaza in pereche. Asiguri in acest fel o miscare de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa. Iar inlocuirea simeringului trebuie facuta si ea. Puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac, trebuie etansata optim cu un simering nou. Service-ul nostru mobil sau partenerii nostri de pe intreg teritoriul tarii sunt gata sa-ti sara in ajutor.

Rulment pinion atac fata Volvo BL70 - asculta de recomandarile pe care le fac specialistii!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL70 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest rulment pinion atac fata Volvo BL70 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura