Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata buldoexcavator Volvo BL71PLUS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71PLUS
Cod produs
FIRBZKU7-IA
Out Of stock
Descriere
Opteaza pentru acest rulment pinion atac fata Volvo BL71PLUS din oferta noastra! Este un produs remarcabil, fabricat de Carraro! Acesta in realizeaza din cel mai bun material si o face tocmai in uzinele din Japonia. Partea buna este ca noi avem deja stocul alimentat cu acest produs. Se poate comanda oricand ai nevoie si are un pret de toata frumusetea, n-ai cum sa nu profiti de el! Piesa se livreaza in decurs de o zi lucratoare. In colet vei gasi si certificatul de garantie valabil sae luni de la achizitie.

Rulmentii acestia prefera sa fie montati in pereche. Daca faci asta, asiguri pinionului de atac o miscare lipsita de excentricitate fata de axa. Ce sa mai adaugam? Sa inlocuiesti simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Avem grija de utilajele tale aducandu-ti mai aproape componentele de care are acesta nevoie! Aici intervenim noi si iti putem fi parteneri de incredere! Am putea fi cheia succesului afacerii tale, totul depinde de alegerile tale!

Rulment pinion atac fata Volvo BL71PLUS - pentru montaj putem interveni noi!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL71PLUS vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac fata Volvo BL71PLUS va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura