Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Volvo BL70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70
Cod produs
LKQJI3OC-IA
Out Of stock
Descriere
Ai rulmentul deteriorat? Pai, ce mai astepti? Este momentul sa il schimbi! Un rulment pinion atac spate Volvo BL70 este piesa de care ai nevoie si este perfect compatibila cu utilajul tau! Nu-ti face probleme in privinta pretului! Desi este o piesa originala Carraro, oferta noastra este geniala si nu iti va fi greu sa te decizi! Plus ca, o astfel de interventie nu trebuie facuta cu intarziere. Vei asigura buna functionare a sistemului de transmisie al buldoexcavatorului!

Montezi cel mai bine rulmentii in pereche! Vei face sigura miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu va inregistra excentricitate fata de axa. La fel de important este sa inlocuiesti tot acum si simeringul. El reprezinta un element vital ce etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Cea mai buna alegere o vei face avandu-i alaturi pe consilierii nostri! Vei avea consultanta tehnica gratuita si asistenta in plasarea comenzii.

Rulment pinion atac spate Volvo BL70 - nu pierde o astfel de oferta!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL70 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest rulment pinion atac spate Volvo BL70 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura