Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Volvo BL71B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71B
Cod produs
9J37O850-IA
Out Of stock
Descriere
Rea zi, nu-i asa! Ti se aratase din zori, dar n-ai bagat de seama! Decesul unui rulment presupune o intrerupere clara a activitatii pe santier! Vii la noi cand ceata s-a lasat peste performanta buldoexcavatorului tau. Alegi un rulment pinion atac spate Volvo BL71B exceptional! Monteaza-i o pereche de rulmenti ca si cum i-ai pune cele mai scumpe catuse si fa-l sclavul tau! Nici zece buldoexcavatoare nu-i vor egala performantele! Stii de ce? Pentru ca doar o piesa originala Carraro iti permite sa exploatezi la maxim un utilaj!

Ca sa te bucuri de o lunga utilizare a acestor componente, atunci monteaza rulmentii in pereche. Asiguri o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Ideal ar fi sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Consilierul tehnic te ajuta sa pui punctul pe “i” si sa descoperi hiba echipamentului. Apoi, gasesti impreuna cu el solutia cea mai potrivita de inlocuire a pieselor uzate! Apeleaza-ne!

Rulment pinion atac spate Volvo BL71B - buldoexcavatorul are nevoie de calitatile sale!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71B are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac spate Volvo BL71B va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura