Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate buldoexcavator Volvo BL71B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71B
Cod produs
VFIK3XHQ-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic spate Volvo BL71B - semnat cu stima, Carraro! Bineinteles ca este piesa originala pe care ti-o doreai! Recomandam produsul cu mare incredere, iar pentru informatii suplimentare, nu ezita sa ne suni! Livrarea consideram ca este unul dintre punctele noastre forte! Expediem produsele comandate urgent pentru ca stim cat de esential este sa te intorci la activitatea ta cat mai repede! Alege cel mai bun rulment pentru partenerul tau de lucru!

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa. Recomandarea noastra este sa montezi rulmentii simultan si impreuna cu simeringul ce etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Ce-ti propunem noi? Iti propunem sa ne contactezi, fie in scris, fie telefonic, si sa stai de vorba cu unul dintre asistentii ce iti ofera consultanta tehnica gratuita.

Rulment grup conic spate Volvo BL71B - abia asteptam sa faci cunostinta cu el!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71B se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic spate Volvo BL71B ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura