Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Volvo BL71B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71B
Cod produs
DC6UMP4E-IA
Out Of stock
Descriere
Cu acest rulment grup conic fata Volvo BL71B nu va mai trebui sa iti faci griji! Nu mai motive sa il schimbi o lunga perioada de aici inainte. Pentru ca este o piesa deosebit de performanta, 100% originala si rezistenta. A fost fabricata in Japonia de catre Carraro. Rulmentul grup conic poate fi al tau rapid, daca il comanzi chiar astazi! Cum faci asta? Foarte simplu! Fie ne trimiti un e-mail, ne suni sau completezi formularul disponibil pe site-ul nostru.

Intotdeauna rulmentii se vor monta in pereche. Asta pentru a se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam si schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Astfel, te vei putea bucura de noua achizitie o perioada indelungata de timp. Pentru a afla mai multe detalii despre acest rulment, contacteaza-ne! Colegii nostri iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie. Tot noi iti prezentam cele mai avantajoase oferte disponibile.

Rulment grup conic fata Volvo BL71B - conceput cu grija la detalii!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL71B - aceasta piesa are certificat de garantie de 6 luni! Documentele le vei regasi in colet!

Livrare
Livram acest rulment grup conic fata Volvo BL71B peste tot in tara, prin curierat rapid. Ai posibilitatea de a verifica piesele inaintea platii, astfel asigurandu-te ca totul este in ordine. O alta varianta este sa vii pana la sediul nostru, daca este de preferat pentru tine.

Montaj
Montajul reprezinta un alt aspect important, pe langa calitatea piesei. Este necesar sa alegi personal de specialitate pentru aceasta operatiune, iar noi iti punem la dispozitie unul dintre mecanicii cu care colaboram, ce ajunge la punctul tau de lucru la scurt timp dupa solicitarea ta. Rulmentii se vor monta cu ajutorul unei prese mecanice, in scopul protejarii lor. Suna-ne acum si afli toate detaliile!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura