Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Volvo BL60B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60B
Cod produs
4I3HOSD9-IA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam acest rulment grup conic fata Volvo BL60B pe care il poti avea in cel mai scurt timp montat pe utilajul tau. Te asiguram ca asta si-ar dori toti proprietarii de utilaje ce asteapta performanta de la acestea. Este o piesa originala Carraro, fabricata in Japonia, deosebit de rezistenta in conditii dificile de lucru. Comand-o acum prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru! Alege si tu acest rulment grup conic si nu vei fi dezamagit!

Rulmentii se vor monta in pereche pentru a se asigura pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa. Iti recomandam sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea. La locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata va fi nevoie de unul nou. Vei beneficia de o reparatie completa pentru o perioada indelungata de timp. Pentru a afla mai multe detalii despre acest rulment, despre serviciile noastre sau pentru a primi indrumare in directia ideala pentru tine, suna-ne! Primesti consultanta tehnica gratuita!

Rulment grup conic fata Volvo BL60B - produs recomandat de specialisti!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Pentru ca nu putem preveni situatiile neprevazute, le rezolvam rapid, inlocuind piesa defecta cu una perfecta. Acest schimb se poate realiza in prezenta certificatului de garantie, valabil 6 luni, pe care il primesti la achizitionarea acestui rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL60B dorit.

Livrare
Exista doua modalitati prin care poti intra in posesia produselor de care esti interesat: fie le primesti la domiciliu, acestea ajungand rapid la tine oriunde te-ai afla pe teritoriul tarii, fie te poti prezenta direct la sediul nostru, unde noi te asteptam cu drag! Acest rulment grup conic fata Volvo BL60B il avem deja pregatit! Ai posibilitatea ca, inainte de a plati, sa verifici piesele livrate catre tine, pentru a elimina orice posibil risc al unor nemultumiri ulterioare.

Montaj
Iti recomandam sa alegi serviciile noastre, deoarece avem colaborari numai cu mecanici profesionisti in intreaga tara, care se indreapta in cel mai scurt timp catre punctul tau de lucru. Iti venim in intampinare si cu o presa mecanica, ea fiind foarte utila in prevenirea deformarii pieselor nou-achizitionate, precum se intampla in cazul loviturilor de ciocan. Bazeaza-te pe noi nu numai in ceea ce priveste montajul, ci in cazul oricarei probleme intampinate la utilajul tau! Afla mai multe contactandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura