Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Volvo BL61PLUS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61PLUS
Cod produs
KBSQX0O9-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment grup conic fata Volvo BL61PLUS reprezinta recomandarea specialistilor in materie de mecanica a utilajelor grele. Este cea mai buna optiune! O piesa originala Carraro facuta cu mult talent si maiestrie! Materialul din care este fabricat rulmentul va permite o lunga utilizare. Rezistenta lui iti este garantata vreme indelungata! Ai toate calitatile pe care le doresti la acest tip de componenta. In oferta pe care ti-o prezentam aici, costul acestui element este foarte avantajos!

Piesa este perfecta, de asta esti sigur acum! Afla ca ea prefera sa fie montata in pereche. Montarea simultana a rulmentilor ajuta miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu va avea excentricitate fata de axa. Sa faci inlocuirea simeringului de la puntea din fata, exact la locul de intrare al pinionului de atac. Trebuie sa fie etansizat corect! Montajul pieselor comandate sau executarea altor reparatii nu este o problema pentru noi si nu va mai fi nici pentru tine!

Rulment grup conic fata Volvo BL61PLUS - nu-ti va lasa transmisia la greu!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61PLUS va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic fata Volvo BL61PLUS si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura