Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate buldoexcavator Volvo BL60B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60B
Cod produs
VYIJ5Z9A-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment grup conic spate Volvo BL60B este perfect din toate punctele de vedere si iti va aduce numai beneficii! Piesa de schimb este una originala, realizata in ateliere ce functioneaza dupa tipic italian. Carraro ne aduce in prim plan o componenta fara de care utilajul nostru nu ar da randamentul necesar. El fabrica acest rulment pe teritoriul Japoniei. Toate normele de calitate a fost respectata cu atentie. Produsul se remarca prin calitati tehnice extraordinare.

Sfaturile cele mai bune sunt mereu cele ale specialistilor. De acestea sa tii cont in primul rand. Monteaza acesti rulmenti in pereche. Asa vei asigura pinionului de atac miscarea de rotatie corecta. Aceasta nu trebuie sa aiba excentricitate fata de axa. Simeringul trebuie inlocuit in timpul acestei interventii. Puntea din spate se va etansa la locul de intrare al pinionului de atac cu un simering nou. Pentru a te bucura de performanta utilajului la maxim, nu uita ca-ti suntem alaturi!

Rulment grup conic spate Volvo BL60B - ti se livreaza rapid!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL60B se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic spate Volvo BL60B ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura