Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru cilindru compactor Volvo SD11

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo SD110B
Cod produs
PD0HERQV-A
Out Of stock
Descriere
Magazinul nostru este locul unde poti gasi piese de schimb de ultima generatie, ce au trecut printr-o selectie drastica inainte de a ajunge pe rafturile noastre. Sustinem activitatea de productie a muncitorilor din agricultura si constructii, cu produse rezistente in timp si cu serviciul nostru unic de consultanta tehnica.
Iti oferim acum detalii despre acest simering pinion atac Volvo SD110B - una dintre cele mai uzuale piese, ce inregistreaza cereri nenumarate si pe care o livram in toate zonele tarii.

Cere acum o oferta, avem produse care isi indeplinesc perfect rolul lor in ansamblu!
Un astfel de simering pinion atac punte spate pentru cilindru compactor Volvo SD110B este un reper original Carraro. Asa ca etanseaza perfect si reprezinta o bariera eficienta intre mediul intern, unde protejeaza lubrifiantul, si mediul extern. Uleiul nu se va contamina, astfel, cu impuritati si umezeala. Este prelucrat cu atentie si responsabilitate dintr-un material FPM (Cauciuc Fluor Carbon), ce ii confera rezistenta la coroziunile substantelor toxice cu care intra in contact (uleiuri, carburanti).

Clientii nostri primesc un ajutor in plus!
Echipa noastra este orientata catre nevoile tale si, in acest sens, iti oferim un serviciu gratuit de consultanta ce iti poate fi extrem de folositor. Asa ca nu ezita sa ceri mai multe detalii despre cum ai putea fi ajutat, caci toti clientii primesc sustinerea noastra pentru a-si dezvolta eficienta la lucru.
• Te asistam atunci cand nu stii sigur ce piesa de schimb este perfect compatibila cu modelul pe care il detii
• Suntem oricand dispusi sa iti oferim informatiile solicitate de tine, cum ar fi o recomandare sigura pentru montaj
• Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si vei invata cateva trucuri de intretinere a lui pe termen lung
• Te ajutam cu reparatii, chiar si la cele mai ingrijoratoare defectiuni, cum ar fi imobilizarea utilajului tau pe teren. Oriunde te-ai afla, venim catre tine pentru reparatii de urgenta, alaturi de colaboratorii nostri profesionisti, gata sa iti puna utilajul in miscare

Poti achizitiona cu incredere deplina acest simering pinion atac Volvo SD110B intrucat vei primi la livrarea acestuia si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un simering pinion atac Volvo SD110B plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, telefonic sau direct in site-ul nostru. Vei primi produsul dorit in aproximativ 24 de ore, indiferent in ce zona te afli, cu plata la primirea coletului! Daca iti doresti sa ridici produsele personal, noi te asteptam la sediul nostru!

Montajul este momentul acela cel mai vulnerabil, intrucat piesa de schimb are nevoie sa fie perfect implementata, conform indicatiilor producatorului. Asadar apeleaza la un atelier de specialitate pentru a fi sigur ca te feresti de serviciile indoielnice, iar piesa de schimb va putea sa isi extinda perioada de functionare.
Sa fim atenti si la elementele conexe ale simeringului!
Este, de asemenea, cel mai potrivit moment pentru a inlocui elementele conexe ale simeringului. Montajul va fi cu atat mai bun daca inlocuiesti rulmentii care sustin pinionul. Trebuie sa acorzi o atentie deosebita elementului ce penetreaza simeringul la interior. Acesta nu trebuie sa se miste fata de axa in jurul careia se invarte, pentru ca o abatere de acest fel va deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• Diametru interior 65mm
• Diametru exterior 92mm
• Inaltime la interior 15mm
• Inaltime la exterior 10mm

Codul produsului: PD0HERQV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura