Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60
Cod produs
PJ5T9CEK-A-BT
Out Of stock
Descriere
Magazinul nostru online este oricand pregatit sa asiste orice defectiune, indiferent de tipul utilajului pe care il detii. Acest univers tehnic este rezultatul straduintelor noastre de a face o selectie in favoarea ta, pentru ca tu sa poti sa primesti rapid un ajutor concret in activitatea de productie. Acest simering pinion atac Volvo BL60 este un produs excelent, disponibil oricand si gata de livrare catre tine! Avem insa pe rafturile noastre o multitudine de alte simeringuri, de toate felurile, pentru orice utilaj.

Ai avut experiente neplacute cu reparatiile in trecut? Ei bine, nu mai e cazul sa ai dubii. Daca ai ajuns pe site-ul nostru, inseamna ca vrei calitate si profesionalism. Cateva click-uri pe site-ul nostru ar trebui sa te convinga - aici nu facem compromisuri. Principiul dupa care ne ghidam este „fiabilitate la un pret accesibil”.

Un astfel de simering pinion atac Volvo BL60 are un rol important, la care exceleaza intotdeauna. Raportul sau calitate-pret il transforma intr-un articol exceptional!
Rolul piesei este de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Atuul principal al simeringului este faptul ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul accesibil si durabilitatea semnificativa recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil aparte. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre buldoexcavator si piesele echivalente. Este indicata si schimbarea bucsei totodata, pentru a te asigura ca reparatia este mai completa.

Consultanta gratuita de calitate: exact ce iti trebuie in activitatea de productie!
Pe langa avantajele enumerate anterior, aici vei avea parte si de un serviciu de asistenta tehnica exemplar. Colegii nostri cu experienta in domeniu iti vor facilita procesul de gasire a componentelor corecte, te vor ajuta sa plasezi comanda si se vor asigura ca totul este asa cum te astepti.

Acest simering pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL60 este cea mai buna investitie pentru utilajul tau, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru  eventualele defecte din fabrica.

Timpul este nepretuit. De aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Dupa ce ai plasat o comanda si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului. Indiferent ca ai nevoie de un simering pinion atac Volvo BL60 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la primire. In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este urmatorul pas, extrem de important in functionarea pieselor de schimb, asa ca ai face bine sa respecti indicatiile de a merge intr-un atelier de specialitate. Oricum, montarea unui simering este momentul oportun pentru a verifica si elementele conexe. In acest caz, inlocuirea rulmentilor ce asigura sustinerea pinionului ar fi cea mai buna idee. Extrem de important: pentru ca piesa sa nu se deformeze si sa nu-si piarda eficienta, ar fi ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa nu aiba joc. O abatere de acest fel, pe care rulmentul nu o poate prelua, va deforma simeringul!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului: PJ5T9CEK-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura